kolmapäev, 9. märts 2016

Tuka talu 2016

Meie vana kodu. Hea meelega jagame seda tunnet teiega . Meil on kõik  peale euroremondi olemas- päike, rohutirtsud, sääsed, kärbsed, konnad, linnud, kassid, võililled, sirelilõhn,naabrid, hea vesi, hea saun, pehme ase, päikesetõus, sookured,  karpkalad, udused põllud, metsatukk, natukene vanavara ja kruusateid.

 Oma silm on kuningas!        


Päikesepaistelise ilmaga on vähe kohti kuhu varjule minna. Seda tuleb hinnata.


Selle pildiga ei ole kaasas lõhna. 


Üks paljudest hommikutest mida on varajasel ärkajal kohvi kõrvale võimalik nautida terassil.

Tee mille lõpp paistab metsa ääres  on varsti igavikku kadunud.  Sellel teel läheb aeg märkamatult kui oskad ümbritsevat märgata. Tee pole sugugi pikk , pildil 100 m. Tuka talust metsatukani  kaks korda rohkem. 


Üks imeline hommik, missuguseid saab läbi suve palju imetleda. Udu põldude kohal ja päike tõusmas. Päikese asukoha järgi on pilt tehtud augustis.



Sookured enne rännet. Tuka talu õuele on nende lindude häälitsused kosta igal sügisel, sest rännutee läheb üle maja. Enne õhtust rändamist süüakse vahel ka maja kõrval põllul.


Alates 2016 kevad saab meilt rentida kolme kanuud. Sõitmine Pärnu jõel. 


Krunt piirneb suure põlluga. 


Sissepääs

Köök elutuba .


Köök-elutoas on kõik olemas ja rohkemgi veel.  Milles ja millega süüa teha pole mureks, kaasa tuleb võtta millest süüa teha. Pildilt hetkel puudub el. pliit.




Tualett ja pesuruum on ühes ruumis. Pesuruumi kütab päike.

Puhketuba- selles toas saab kuue külastaja puhul kaks inimest magada diivanvoodil.            Maja reliikviaks peab perenaine vakka. Majas eksponeeritakse rohkem vanu esivanemate esemeid. Pildil veel Tuka talule kingitusena jõudnud beebivoodi Soomaalt.




 Majutuses on kokku 4 magamiskohta+2 lisakohta+ beebivoodi.  Peamine, et külastaja tunneks end hästi. Magamistuba kus põrand kriuksub. Põranda kriuks on maja hing.


Magamistuba 



Saunamaja ehk Maarahva arstimismaja- mõjub kõige paremini linnamehele.



Vikerkaar on maailma loodud lepitamise märgiks. Vikerkaare all on positiivne energia ja vanarahva jutud pajatavad rahapaja leidmisest vikerkaare alt. Meie saunast on seda ilu tihti näha. Rahapajast ja lepitamisest pole rääkida, aga positiivset energiat on küllaga. Saunamajast rohkem pilte vaata SAUNAMAJA alt.

Blogiarhiiv